El concurs està dirigit a totes les classes de 3 i 4 d’ESO de la Comunitat Valenciana. Cada classe podrà presentar un treball, realitzat per un o diversos autors (dibuix i guió). Aquest haurà sigut triat pel professor o per tota la classe com el millor de tots els presentats.

A continuació, el professor responsable farà arribar a l’organització del saló el treball a través de la web de l’esdeveniment. Seguidament, un jurat especialitzat triarà cinc finalistes de tots els treballs presentats. Finalment, el divendres 21 de febrer, el jurat farà pública la seua decisió sobre el concurs. Posteriorment, el matí del divendres 28 de febrer, tindrà lloc l’acte de lliurament de premis en el marc del saló. El guanyador rebrà un premi valorat en 1.000 €, en material i/o activitats relacionats amb el còmic i dotat per la Fundació Divina Pastora. El premi està dirigit al centre, no és personal per a l’alumne.

En aquest dossier trobaràs una descripció del personatge SUPERFIRA, una xiqueta normal que, per atzar de la vida, ha desenvolupat uns superpoders. Partint d’aquest personatge i les claus que es donen sobre el seu entorn, es proposa desenvolupar una història de ficció o real, en què hi haja presència de valors socials. Per a això s’ha d’escriure una sinopsi i/o un guió i plasmar-ho en vinyetes.

Es valorarà la imaginació, l’ús d’una o diverses temàtiques socials, el domini de les tècniques narratives pròpies del còmic i la correcció gramatical.

  1. Entra en www.salondelcomicvalencia.com/concursos/fira

  2. Descarrega’t lesbases del concurs (recorda que l’incompliment d’aquestes anul·larà la participació).

  3. Presenta els nostres personatges en classe i… poseu en marxa la vostra creativitat!

  4. Ara us toca triar el vostre representant en el concurs!

  5. Torna a www.salondelcomicvalencia.com/concursos/fira, inscriu-t’hi i puja-hi el còmic en PDF o JPG. 

No oblides emplenar totes les dades que et sol·licita!

Alumnat de 3 i 4 d’ESO de la Comunitat Valenciana.

El concurs ‘SUPERFIRA. UNA SÚPER COM TU’ està dotat amb un premi en material i/o activitats valorat en més de 1.000 euros per al centre educatiu, que ha donat la Fundació Divina Pastora.